Timpaan logo

  • Lisserveld Lisserbroek
  • De Boshoeve Nieuw-Vennep
  • Park Meerlanden Amstelveen
  • Concerto Hoofddorp
  • CPO Alphabet Waalwijk
  • Herenstaete Voorhout

Projecten in ontwikkeling

Sassenheim
Laan van Overteylingen

In Sassenheim in de gemeente Teylingen ontwikkelt Timpaan 56 nieuwbouwwoningen. De project is gesitueerd aan de noordkant van Sassenheim, ten noorden...

Aalsmeer
Dorpshaven-Zuid fase 4

In Aalsmeer centrum ontwikkelt Timpaan 231 woningen bestaande uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande...

Veenendaal
De Veense Poort fase 2

Fase 2 bestaat uit 36 appartementen en circa 40 grondgebonden woningen. De eerste 22 appartementen zijn op 18 juli in verkoop gegaan.

Heiloo
De Linde 2

De verkoop van De Linde 2 is 12 juni gestart, met daarin 63 woningen verdeeld over diverse woningtypen.

Heerhugowaard
Nieuw Waard fase 3

Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen in Heerhugowaard ligt project Nieuw Waard, bestaande uit 98 woningen verdeeld over diverse typen: vrijstaande-, twee-onder-een-kap-, comfort-, eengezins- en verandawoningen.

Dorpshaven Zuid Aalsmeer
Aalsmeer
Dorpshaven-Zuid fase 3

Alle appartementen zijn inmiddels verkocht. De laatste twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gaan op 11 november 2017 in verkoop.

Kamerik
Hof van Kanis

Door de sloop van het verzorgingstehuis Huize Miland in Kanis is er ruimte ontstaan voor nieuwbouw. Timpaan ontwikkelt dit kleinschalige woningbouwplan in samenwerking met de gemeente Woerden.

Hoofddorp
Het Gemaalhuis

Timpaan ontwikkelt aan de Kruisweg 30 grondgebonden woningen en 53 appartementen. De verkoop start naar verwachting in januari 2018.

De Kwakel
De Kleine Weelde

Timpaan ontwikkelt 20 duurzame woningen in een groene omgeving aan de rand van Uithoorn en de Kwakel.

Ursem
De Tuinen van Ursem

Timpaan ontwikkelt in Ursem 32 woningen in de eerste fase van project De Tuinen, dat rond de nieuwe weg tussen Geesterland en De Leet wordt ontwikkeld.

Bodegraven
Nieuw Weideveld fase 3

Op 26 augustus is de verkoop gestart van de laatste 36 koopwoningen van Nieuw Weideveld. De start bouw is gepland in december van dit jaar en de oplevering na de zomer van 2018.

Lisse
Nieuw Meerzicht

Timpaan herontwikkelt een deel van het bedrijventerrein Meerzicht te Lisse met woningbouw. Er worden 66 grondgebonden woningen in jaren '30 stijl worden gerealiseerd in verschillende prijsklassen.

Vogelvlucht N201 Vinkeveen
Vinkeveen
Vinkeveen Centrumplan

Gebiedsontwikkeling Nieuwe Stijl waar Timpaan gezamenlijk met de grondeigenaar Adelaar Herenweg Vastgoed een oude betonfabriek herontwikkelt naar een nieuw centrumplan voor Vinkeveen met wonen, winkelen en recreëren.

Noordwijkerhout
Zeestraat

Op de locatie Zeestraat 50 te Noorderwijkerhout ontwikkelt Timpaan in samenwerking met de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM) en de grondeigenaar 7 vrijstaande woningen.