Timpaan logo

  • Lisserveld Lisserbroek
  • De Boshoeve Nieuw-Vennep
  • Park Meerlanden Amstelveen
  • Concerto Hoofddorp
  • CPO Alphabet Waalwijk
  • Herenstaete Voorhout

Projecten in ontwikkeling

Dorpshaven Zuid Aalsmeer
Aalsmeer
Dorpshaven-Zuid fase 3

Op 18 mei is de verkoop gestart van twee appartementengebouwen. De laatste twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen zullen naar verwachting eind 2017 in verkoop gaan.

Heiloo
De Linde 2

De verkoop van De Linde 2 is 12 juni gestart, met daarin 63 woningen verdeeld over diverse woningtypen.

Veenendaal
De Veense Poort fase 2

Fase 2 bestaat uit 36 appartementen en circa 40 grondgebonden woningen. Eerst zullen er 22 appartementen op 18 juli 2017 in verkoop worden gebracht.

Heerhugowaard
Nieuw Waard

Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen in Heerhugowaard ligt project Nieuw Waard, bestaande uit 96 woningen verdeeld over diverse typen: vrijstaande-, twee-onder-een-kap-, comfort-, eengezins- en verandawoningen.

Hoofddorp
Het Gemaalhuis

Timpaan ontwikkelt aan de Kruisweg 30 grondgebonden woningen en 53 appartementen. De verkoop start naar verwachting in december 2017.

Ursem
De Tuinen van Ursem

Timpaan ontwikkelt in Ursem 32 woningen in de eerste fase van project De Tuinen, dat rond de nieuwe weg tussen Geesterland en De Leet wordt ontwikkeld.

Kamerik
Hof van Kanis

Door de sloop van het verzorgingstehuis Huize Miland in Kanis is er ruimte ontstaan voor nieuwbouw. Timpaan ontwikkelt dit kleinschalige woningbouwplan in samenwerking met de gemeente Woerden.

Bodegraven
Nieuw Weideveld fase 2

Fase 2 bestaat uit 48 woningen en is nu in verkoop.

Vogelvlucht N201 Vinkeveen
Vinkeveen
Vinkeveen Centrumplan

Gebiedsontwikkeling Nieuwe Stijl waar Timpaan gezamenlijk met de grondeigenaar Adelaar Herenweg Vastgoed een oude betonfabriek herontwikkelt naar een nieuw centrumplan voor Vinkeveen met wonen, winkelen en recreƫren.

Lisse
Nieuw Meerzicht

Timpaan herontwikkelt een deel van het bedrijventerrein Meerzicht te Lisse met woningbouw. Er worden 66 grondgebonden woningen in jaren '30 stijl worden gerealiseerd in verschillende prijsklassen.

Noordwijkerhout
Zeestraat

Op de locatie Zeestraat 50 te Noorderwijkerhout ontwikkelt Timpaan in samenwerking met de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM) en de grondeigenaar 7 vrijstaande woningen.