Timpaan logo

Concepten

Timpaan heeft verschillende concepten in huis die een passend aanbod kunnen bieden bij de woon- en bouwwensen die leven in de huidige woningmarkt. Heeft u interesse in één van deze concepten? Neem contact op via info@timpaan.nl of 0297 382 580.

 

Timpaan Verandawoning

De Timpaan Verandawoning® is een concept ontwikkeld door Han Assink van Timpaan, dat al succesvol is gerealiseerd binnen vele projecten. De grondgebonden woning is door zijn minimale diepte en modulaire opbouw een aantrekkelijke optie voor stedenbouwkundigen die moeten ontwerpen waar traditionele woningbouw niet mogelijk is. Door de ruime veranda is een tuin niet noodzakelijk, waardoor een bouwdiepte van 11,5 meter al voldoende is. Veel locaties, die nu niet te bouwen zijn, worden daardoor bebouwbaar.

Lees hier meer!

Timpaan Verandawoning

 

Timpaan Comfortwoning

Er is grote behoefte aan comfortabele woningen, zowel bij starters, bij gezinnen als bij de groeiende groep ouderen. Eén van de belangrijke woonwensen is bijvoorbeeld veel leefruimte op de begane grond. Met de Comfortwoning levert Timpaan passend aanbod voor deze woonwensen. Lees hier meer!

Timpaan Comfortwoning

 

CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) Midden-Nederland

Collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) is een nieuwe manier van bouwen in Nederland. De laatste tijd is CPO duidelijk aan een opmars bezig, omdat steeds vaker groepen mensen elkaar vinden die samen hun woondroom willen realiseren. Misschien loopt u ook wel met zo’n droom rond en heeft u inmiddels om u heen een groep van gelijkgestemden geformeerd. Dan komt echter de vraag: hoe komen we van droom naar daad? Bouwen in Nederland is niet eenvoudig, er komt veel bij kijken. Om u daarbij te helpen is CPO Midden-Nederland opgericht; een organisatie die veel kennis heeft op het gebied van ontwikkelen en bouwen. Die kennis stelt zij graag ter beschikking aan woonconsumenten om de slaagkans van projecten te verzorgen.

Lees hier meer!

CPO