Timpaan logo

  • Nieuw Weideveld Bodegraven

Succesvolle start verkoop project Slingerak in De Meern

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting, 23 juni 2014.

Op 5 juni jl. is de verkoop van het woningbouwproject Slingerak gestart. Het project omvat bijzondere villa’s en zeer betaalbare Verandawoningen voor starters.

​ De locatie van het nieuwbouwproject bevindt zich direct op de overgang van de nieuwe bebouwing van Langerak en de historische lintbebouwing aan de Zandweg in De Meern. De woningen in Slingerak zijn ontwikkeld volgens de principes van Duurzaam Bouwen. Uitgangspunt is een laagenergie vragende woning door een bewuste keuze van materialen.

De koopsommen van de 28 Timpaan Verandawoningen variëren van € 164.500,- tot € 171.500,- vrij op naam. Onder voorwaarden is een Starterslening mogelijk van maximaal € 30.000,-. De Starterslening van De Meern is onderdeel van die van de gemeente Utrecht. Kijk hier voor de voorwaarden.
 Bij de sluiting van de inschrijfperiode zijn 82 inschrijvingen binnen gekomen voor 40 woningen. Op 1 vrijstaande stadsvilla na staan alle woningen onder optie. Inschrijven op de woningen is nog steeds mogelijk. Belangstellenden kunnen een uitgebreide brochure van het project met prijslijst en inschrijfformulier downloaden van de website www.slingerak.nl.

Bron: Stimuleringsfonds Volkshuisvesting