Timpaan logo

  • Nieuw Weideveld Bodegraven

Slingerak aanwezig bij Nieuwbouw Huizenmarkt Leidsche Rijn op 12 april

Op zoek naar een nieuwbouwhuis in Leidsche Rijn? Kom dan zaterdag 12 april tussen 11.00 en 14.00 uur naar de Nieuwbouw Huizenmarkt Leidsche Rijn. Hier krijgt u informatie over het actuele woningaanbod dat op korte termijn in verkoop gaat. Ontwikkelaars, makelaars én gemeente zijn aanwezig om u een compleet beeld te geven over de verschillende woningtypen in diverse prijsklassen. Want Leidsche Rijn is nog lang niet af: er komen in de toekomst nog circa 10.000 woningen bij! Locatie: Informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Hogeweidebaan 1.

Timpaan is aanwezig om geïnteresseerden te informeren over het nieuwbouwproject Slingerak in De Meern. Het plan bestaat uit 28 betaalbare starterswoningen, 8 geschakelde stadsvilla’s, 3 vrijstaande stadsvilla’s en 1 monumentale villa in het historische lint van de Zandweg.

Wij adviseren u geen gebruik te maken van de navigatiesystemen, omdat een aantal wegen/afslagen zeer recent in gebruik zijn genomen. Bekijk hier de routebeschrijving: http://www.utrecht.nl/images/LeidscheRijn/2013/PDF/Routebeschrijving_ICLR_2013.pdf