Timpaan logo

 • Nieuw Weideveld Bodegraven

In de media

 • VVZ-terrein Zaandam
  14 maart 2017

  De Orkaan, 8 maart 2017.

  Het Oostzijderveld-plan (VVZ) ligt tussen het station Zaandam Kogerveld, de brandweerkazerne en de A7. De gemeente heeft afspraken gemaakt met Ontwikkeladviseur BV en Timpaan over de realisatie van zo’n 380 woningen op het terrein.

  Het gaat om woningen en appartementen, en zowel koop als (sociale) huur. Om woningen op het terrein te kunnen realiseren moet het gebied worden opgehoogd en moet er een nieuw bestemmingsplan worden gemaakt.

  Het...

  lees verder »»
 • 7 maart 2017

  Haarlems Dagblad, maart 2017.

  Wat heeft Ingeborg de Jong (1964, Gouda) met Haarlemmermeer? Die vraag kunnen we beter omdraaien: het is Haarlemmermeer dat steeds De Jong opzoekt. Eerst werd ze gevraagd om namens de gemeente Haarlemmermeer commissaris te worden van de Schiphol Area Development Company (SADC). Daarna werd ze uitgenodigd directeur te worden van projectontwikkelaar Timpaan in Rijsenhout.

  lees verder »»
 • Meetwoning met innovaties in project Nieuw Waard Heerhugowaard
  6 december 2016

  In Heerhugowaard start het project ‘Nieuw Waard’, bestaande uit 96 woningen. Ze zijn onderhoudsarm en energiezuinig, met hedendaagse architectuur en historische elementen.

  lees verder »»
 • Vinkeveen wil meer genieten van de Vinkeveense Plassen
  23 november 2016

  Bron: Stedebouw & Architectuur, 18 november 2016

  Hoewel Vinkeveen pal aan de Vinkeveense Plassen ligt, is er in het dorp nauwelijks ruimte om te recreëren aan het schitterende natuurgebied. Het Centrumplan Vinkeveen moet daar verandering in brengen. “We willen de plassen naar het dorp brengen”, legt Maarten Leschot van projectontwikkelaar Timpaan...

  lees verder »»
 • 20 juli 2016

  Op de website Duurzaamgebouwd.nl is het onderstaande artikel gepubliceerd:

  In Bodegraven verschijnen 140 energiezuinige woningen. Daarvoor ondertekenden wethouder Jan Leendert van den Heuvel en algemeen directeur Ingeborg de Jong van ontwikkelaar Timpaan de raamovereenkomst.

  De woningen worden gerealiseerd in gebiedsontwikkeling Nieuw Weideveld. “Timpaan heeft al eerder succesvolle projecten gerealiseerd in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en is trots op de continuïteit van...

  lees verder »»
 • 7 juni 2016

  Bron: Cobouw, 3 juni 2016

  DOOR: Lenny Vulperhorst

  Zoals meestal in het zwart gekleed nam Jaap Zwart van Timpaan vorige week afscheid van opdrachtgevers, samenwerkingspartners en andere relaties. 

  Zwart’s Timpaan is met Latei een van de laatste sociale projectontwikkelaars. Omdat de aandelen in een stichting zijn ondergebracht, hoeft Timpaan geen aandeelhouders rijk te maken. Alle bedrijfsopbrengsten kunnen worden aangewend voor de continuïteit van de organisatie...

  lees verder »»
 • 21 april 2016

  Dolgelukkig zijn de eigenaren van de verandawoningen in De Meern. Een eigen huis vanaf 164.500 euro: een lager geprijst nieuwbouwhuis in de stad is niet te vinden.

  lees verder »»
 • 29 maart 2016

  Op 16 maart 2016 publiceerde Cobouw een interview met onze nieuwe algemeen directeur Ingeborg de Jong.

  lees verder »»
 • De verandawoning, compact woningtype in De Veense Poort
  1 december 2015

  Aan de westkant van Veenendaal, nabij de Rondweg-West, worden 250 woningen gebouwd. Ze zijn onderdeel van het bouwplan De Veense Poort, dat in opdracht van De Veense Poort Vastgoed BV wordt ontwikkeld door Timpaan.

  lees verder »»
 • 24 november 2015

  BRON: de Dichtbijredactie, Carel le Brun (Heemsteedse Courant). De afvalbakken voor de koffiebekertjes zitten rap vol, de 200 beschikbare prijslijsten zijn ras weg dus wachten bezoekers op inderhaast bijgeprinte exemplaren.

  lees verder »»

Pagina's