Timpaan logo

 • Nieuw Weideveld Bodegraven

Archief 2012

 • 20 december 2012

  Op 20 december 2012 hebben wij een nieuwsbrief verstuurd naar alle geïnteresseerden die zich hebben aangemeld. Met deze nieuwsbrief willen wij graag iedereen op de hoogte brengen van de stand van zaken en de verwachte verkoopdatum.

   

   

  lees verder »»
 • 18 december 2012

  LISSE - Ontwikkelaar Timpaan heeft bij de gemeente een verzoek ingediend om nieuwbouw te plegen op de plek van de vorig jaar afgebrande boerderij Achterduin.

  lees verder »»
 • 18 december 2012

  De afgelopen maanden is het nieuwbouwproject Westveen te Reeuwijk-Brug in de verkoop geweest. In deze periode zijn twee verkoopmanifestaties georganiseerd maar ondanks een hoge opkomst heeft de verkoop helaas niet geleid tot het gewenste verkoopresultaat. De 70% voorverkoop op het deelplan aan de Mesdagstraat en/of 70% voorverkoop op het deelplan Van Staverenstraat is niet gehaald.

  In overleg met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en de Woningbouwvereniging Reeuwijk (WBV) heeft Timpaan...

  lees verder »»
 • 5 december 2012

  Er is zaterdag 8 december OPEN HUIS bij het project Loetheveld in Zoeterwoude-Dorp. Er zijn binnen dit project nog enkele appartementen in de twee kleinschalige appartementengebouwen beschikbaar. De appartementen zijn ruim en bevinden zich op een prachtige locatie in het fraaie groene polderlandschap van Zuid-Holland. Daarnaast zijn zij reeds opgeleverd!

  KOOP NU ZONDER RISICO MET ONZE NO-RISK CLAUSULE
  Als u binnen 6 maanden uw huidige woning niet heeft verkocht, kunt u van de...

  lees verder »»
 • Hoogste punt bereikt in nieuwbouwproject Dorpshaven-Zuid
  27 november 2012

  Op donderdag 22 november heeft aannemer Slokker Bouwgroep uit Huizen het hoogste punt bereikt in nieuwbouwproject Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer. De dakplaten zijn inmiddels geplaatst op gebouw F, op de hoek van de Burgemeester Kasteleinweg en de Oosteinderweg. Het markante gebouw heeft een hoogte van ongeveer 20 meter. In het voorjaar zullen de 30 woningen van het gebouw worden opgeleverd.

  lees verder »»
 • De Veranda Leerdam oplevering
  27 november 2012

  Rijsenhout, 27 november 2012.

  Deze week worden de eerste Verandawoningen in het nieuwbouwproject De Veranda in Leerdam opgeleverd.

  lees verder »»
 • 22 november 2012

  De jury van de Woonaward Haaglanden bestond dit jaar uit: Jaap Zwart, directeur projectontwikkelaar Timpaan; Bé Emmens, voorzitter, regiobestuurder Wonen van het Stadsgewest Haaglanden; Hein de Haan, architect en stedenbouwer; Margarette Neep, architect, directeur RPHS architecten; Ineke Werner, directeur VACpunt Wonen.

  De jury riep op 19 november het Delftse wooncomplex Purper van Woonbron uit tot winnaar van de WoonAward Haaglanden 2012. De inbreng en samenwerking met zowel oude...

  lees verder »»
 • , ,
  19 november 2012

  Op maandag 12 november 2012 hebben Timpaan en de Belastingdienst het Convenant Horizontaal Toezicht ondertekend. Een open relatie met de Belastingdienst waarin over fiscale kwesties snel zekerheid kan worden geboden. Om voor dit convenant in aanmerking te kunnen komen, toetst de Belastingdienst of alle financiële en fiscale processen in orde zijn, binnen de organisatie van Timpaan en de daarbij behorende bedrijven. Timpaan is op alle punten goed uit de bus gekomen en dus kon het convenant...

  lees verder »»
 • 19 november 2012

  Wethouder Rik Rolleman heeft eerste sleutel uitgereikt in Dorpshaven-Zuid

  Op woensdag 14 november heeft wethouder Rik Rolleman de eerste sleutel uitgereikt in nieuwbouwproject Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer. Voor hem was het de eerste keer in zijn functie als wethouder dat hij een sleutel aan nieuwe bewoners mocht overhandigen. De sleutel is uitgereikt aan Jeroen Kea en Heidi van Daele. De komende weken zullen er meer woningen worden opgeleverd in de nieuwe wijk. 

  Jeroen en...

  lees verder »»
 • 13 november 2012

  Op maandag 12 november is in het centrum van Woerden op feestelijke wijze de bouw gestart van appartementengebouw Hogewoerd. Opdrachtgever GroenWest wil in het nieuwe gebouw tijdelijke huisvesting bieden aan mensen die op korte termijn woonruimte nodig hebben. Daarbij denkt men aan mensen die door een scheiding op straat komen te staan, van wie door brand de eigen woning onbewoonbaar is geworden, of mensen die in Woerden werk hebben gevonden maar hiervoor ver moeten reizen. Timpaan verzorgde...

  lees verder »»

Pagina's