Timpaan logo

 • Nieuw Weideveld Bodegraven

Archief 2009

 • 22 december 2009

  Rijsenhout, 22 december 2009 - Op 22 december 2009 is de verkoop van het project HartingHove te Nieuw-Vennep gestart. Het project omvat 46 appartementen. Er zijn nog 2 appartementen te koop.

  lees verder »»
 • 19 december 2009

  Rijsenhout, 19 december 2009 - Op 19 december 2009 is de verkoop van start gegaan van het project Hoevervaart te Alkmaar. Het project omvat 43 appartementen en 28 eengezinswoningen.

  lees verder »»
 • 15 december 2009

  Rijsenhout, 15 december 2009 - Op 15 december is het hoogste punt bereikt van de eerste fase van het project Vromade in Bodegraven. Dit nieuwbouwplan omvat een levensloopbestendig appartementengebouw met 26 woningen. Daarnaast ontwikkelt Timpaan in de wijk een woon-, zorg- en welzijnskruispunt met o.a. (zorg-)woningen, een gezondheidscentrum en commerciële ruimten.

  lees verder »»
 • 8 december 2009

  Rijsenhout, 8 december 2009 - Op 8 december 2009 is de verkoop van start gegaan van het project Loetheveld te Zoeterwoude-Dorp. Het project omvat 27 appartementen en 2 penthouses.

  lees verder »»
 • 11 november 2009

  Rijsenhout, 11 november 2009 - Vandaag tekenen directeur/bestuurder Korzelius van het SWW en algemeen directeur Zwart van Timpaan de samenwerkingovereenkomst voor de ontwikkeling van 8 Timpaan Verandawoningen voor starters in Zegveld. Timpaan zal als gedelegeerd ontwikkelaar optreden. Het SWW zal de starterswoningen 25 jaar betaalbaar houden voor de doelgroep mbv een koopgarantregeling.

  lees verder »»
 • 5 november 2009

  RTV Nens, 5 november 2009.

  DE ZILK - Woningstichting Sint Antonius van Padua is begonnen met de bouw van acht Timpaan Verandawoningen in De Zilk. De starterswoningen worden gebouwd naast de tijdelijke supermarkt aan het Breeland, op de plaats waar eerst tien seniorenwoningen stonden. Sint Antonius van Padua heeft voor deze woningen gekozen vanwege de betaalbaarheid en de snelle bouwtijd. Binnen een half jaar worden de huizen met een woonoppervlakte van ± 75 m² opgeleverd. De prijs...

  lees verder »»
 • 1 november 2009

  Rijsenhout, november 2009 - Timpaan is met het project Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) in Waalwijk opgenomen in het deze maand verschenen boek 'Van kavel tot droomhuis'. In het boek zijn persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen van particulier opdrachtgeverschap opgenomen. Het artikel over Timpaan laat zien dat bouwen in eigen beheer ook bereikbaar is voor starters.

  lees verder »»
 • 1 november 2009

  Building Business, november 2009.

  Violet Laverman - Jaap Zwart (Timpaan) en Ard de Jong (LATEI) hadden zo’n tien jaar geleden ieder een visie, een idee over een ándere manier van ontwikkelen: commercieel, maar zonder winstoogmerk of rendementsdoelstellingen. Hoewel beiden hun plan succesvol ten uitvoer wisten te brengen, heeft het maatschappelijk ontwikkelen in de markt nog weinig concrete navolging gehad. Opmerkelijk, want het gaat beide bedrijven voor de wind. Zwart: “Onze...

  lees verder »»
 • 23 oktober 2009

  Vastgoedmarkt, 23 oktober 2009.

  In Landgoed Driessen in de gemeente Waalwijk begint vandaag de bouw van 61 grondgebonden starterswoningen binnen een project collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Timpaan in Rijsenhout treedt in dit project op als adviseur/begeleider in opdracht van Vereniging JongerenHuisvesting Waalwijk. De leden van de vereniging hebben van de gemeente Waalwijk en Casade Woondiensten de gelegenheid gekregen om deze betaalbare woningen in collectief...

  lees verder »»
 • 22 oktober 2009

  ICEB/SEV Realisatie, 22 oktober 2009.

  De kopers, verenigd in Project Alphabeth, bouwen in samenwerking met Casade Woondiensten en de gemeente Waalwijk, 61 koopwoningen voor starters in Landgoed Driessen. Op vrijdag 23 oktober brengen alle partijen samen een toost uit op de start van de bouw door aannemer BVR uit Roosendaal.  De feestelijkheden beginnen om 15.00 uur op bouwterrein Landgoed Driessen, plandeel de Bibliotheek.

  Gemeente Waalwijk en wooncorporatie Casade bieden met...

  lees verder »»

Pagina's