Timpaan logo

 • Nieuw Weideveld Bodegraven

Archief 2007

 • Timpaan tekent ontwikkelingsovereenkomst herontwikkeling in Reeuwijk-Brug West
  27 november 2007

  Rijsenhout, 27 november 2007 - Vandaag hebben algemeen directeur van Timpaan, Jaap Zwart, en de burgemeester van de gemeente Reeuwijk, de heer Elzinga, de koop-/ontwikkelingsovereenkomst getekend voor de herontwikkeling van twee scholenlocaties in Reeuwijk-Brug West. Timpaan zal de komende jaren ca. 43 eengezinswoningen in verschillende prijsklassen en ca. 23 seniorenappartementen voor WBV Reeuwijk op deze locaties ontwikkelen.

  lees verder »»
 • 7 november 2007

  Haarlems Dagblad, 7 november 2007.

  Starters zien in Lelystad hoe het gaat worden in Lisserbroek en Beinsdorp

  Paul van der Kooij - Woningen voor een ton, midden in de dure Randstad. Veel ontwikkelaars praten er over, de Rijsenhoutse ontwikkelaar Timpaan dóet het. In Lisserbroek wordt deze week de eerste echte paal geslagen voor 36
  starterswoningen. Twintig van die verandawoningen in Beinsdorp volgen later. Om de kopers en hun familie alvast te laten proeven was er een...

  lees verder »»
 • 6 november 2007

  Rijsenhout, 6 november 2007 - Wethouder J. Wijnker van de gemeente Koggenland heeft begin november de eerste paal van dit project geslagen. Na afloop vond er in partycentrum De Gouden Karper een receptie plaats voor toekomstige bewoners en overige genodigden.

  lees verder »»
 • 3 oktober 2007

  Rijsenhout, 3 oktober 2007 - Met het slaan van de eerste heipaal door wethouder H. Tuning van de gemeente Haarlemmermeer is in week 40 de bouw gestart van 38 Timpaan Verandawoningen®, 16 twee-onder-één kapwoningen en 16 luxe appartementen. Naderhand werd dit belangrijke moment in dorpshuis 'de Meerkoet' feestelijk gevierd met toekomstige bewoners en andere genodigden.

  lees verder »»
 • 22 september 2007

  Algemeen Dagblad, 22 september 2008.

  KANIS - Het voormalige verzorgingshuis Miland in Kanis maakt plaats voor woningen.

  Een projectontwikkelaar gaat er duurdere woningen bouwen, woningbouwstichting Kamerik renoveert de bestaande aanleunwoningen voor jongeren.

  Het complex inclusief dienstencentrum de Slurf is sinds enkele weken eigendom van projectontwikelaar Timpaan uit Aalsmeer. Voorlopig blijft Miland staan. Begin deze maand werd het betrokken door...

  lees verder »»
 • 21 september 2007

  Omroep Flevoland, 21 september 2007.

  Projectontwikkelaar Timpaan heeft in Lelystad een bijzondere modelwoning laten bouwen. Het is een villa die als één geheel verkocht wordt, maar door middel van scheidingswanden en meerdere voordeuren bewoond kan worden door meerdere starters.

  Volgens de ontwikkelaar is het de eerste starterswoning in Nederland die voor minder dan €100.000 gerealiseerd kan worden. De modelwoning in de Landerijen wordt bewoond door Tom en Jedidja Bremer....

  lees verder »»
 • 10 september 2007

  Rijsenhout, 10 september 2007 - In het gemeentehuis van de gemeente Zaanstad presenteert Timpaan, in combinatie met ingenieursbureau DHV, op 10, 11 en 12 september de plannen voor de herontwikkeling van het gemeentehuis in Zaanstad. Het plan heeft de naam "De Reede van Rooswijk" meegekregen en geeft de Zaandijkse wijk een nieuwe ankerplaats.

  lees verder »»
 • 25 juli 2007

  Rijsenhout, 25 juli 2007 – De bouw van HerenStaete in Voorhout mag doorgaan. Dat bepaalde de bestuursrechter van de rechtbank van Den Haag. Een aantal omwonenden had een beroep ingediend tegen de bouw van het nieuwe multifunctionele woonzorgcentrum. Volgens hen zou het centrum bouwkundig niet in de omgeving passen, verkeershinder opleveren en de privacy aantasten. De rechter besliste anders.

  Een aantal omwonenden van het zorgcentrum in aanbouw zag graag dat er een...

  lees verder »»
 • 4 juli 2007

  Rijsenhout, 4 juli 2007 - Op 4 juli 2007 om 15.00 uur heeft wethouder H. van der Smit van de gemeente Reeuwijk de eerste paal van het project Leeuwenhart geslagen. Na afloop van de officiële handeling op de bouwplaats vond er in partycentrum Amicitia een receptie plaats voor toekomstige bewoners en overige genodigden.

  lees verder »»
 • 1 juli 2007

  Wooninnovatie Reeks, juli 2007.

  Timpaan is een allround ontwikkelaar, die voortgekomen is uit een woningcorporatie. De zelfstandige organisatie is in augustus 1996 opgericht als Stichting Timpaan. Timpaan ontwikkelt risicodragende projecten, puur commerciële projecten maar ook huisvesting van mensen met de smalle beurs in samenwerking met woningcorporaties. Timpaan opereert commercieel waar mogelijk en maatschappelijk waar wenselijk en heeft daarbij de voorkeur op het snijvlak van...

  lees verder »»

Pagina's