Timpaan logo

 • Nieuw Weideveld Bodegraven

Actueel

 • 16 februari 2018

  Op 20 februari start de verkoop van Nieuw Waard - Heerhugowaard fase 3. Deze laatste fase van Nieuw Waard bestaat uit 37 gasloze woningen, verdeeld over 5 woningtypen. De woningen worden uitgevoerd met een bodemwarmtepomp met aardsonde. Daarnaast worden de woningen voorzien van vloerverwarming en drielaagsglas en komen er PV-panelen op de daken. De woningen hebben een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0.

  De verkoopmanifestatie vindt plaats van 18.00 - 20.00 uur bij SKEEF, aan...

  lees verder »»
 • 1 februari 2018

  Timpaan heeft aan ontwikkelaar Camelot Real Estate de grond en het vergunde bouwplan aan Jan de Oudeweg 43 in Delft verkocht. Het doel is om op deze aantrekkelijke locatie een nieuwbouwplan van 285 te bouwen jongeren- en studentenwoningen te realiseren. Het grondstuk grenst aan de A4, op een steenworp afstand van de TU Delft en het station.

  Timpaan heeft de grond en het vergunde bouwplan via een tenderprocedure aangeboden. Gekozen is voor Camelot Real Estate omdat deze partij in...

  lees verder »»
 • Timpaan en BAM Wonen leveren eerste woning op in fase 2 Antoniuskwartier te Utrecht
  30 januari 2018

  Paulus Jansen, wethouder Wonen van de gemeente Utrecht, heeft samen met Ingeborg de Jong, algemeen directeur Timpaan en Martijn van der Knaap, directeur Utrecht & Noordoost  bij BAM Wonen, de eerste sleutel uitgereikt van de 121 eengezinswoningen in het project Antoniuskwartier in de wijk Overvecht.

  lees verder »»
 • 26 januari 2018

  ‘Waartoe zijn wij op aarde?’ Dat was de vraag die opborrelde op het moment dat Jaap Zwart als algemeen directeur van Timpaan afscheid nam en met pensioen ging. Zijn opvolger Ingeborg de Jong en de RvC-leden van de Stichting Timpaan Henk van Zandvoort en Lex van Mook bogen zich over de vraag en sinds 1 januari dit jaar draait Timpaan op de nieuwe manier. Met een geactualiseerde strategie en een nieuw besturingsmodel in de vorm van een one-tier board.

  lees verder »»
 • Het Rotterdams Woongenootschap en Timpaan tekenen intentieovereen-komst duurzame en betaalbare appartementen in Rotterdam
  23 januari 2018

  Gisteren hebben de besturen van Het Rotterdams Woongenootschap (HRW) en Timpaan een intentieovereenkomst afgesloten die is gericht op de ontwikkeling van circa 100 tot 200 aantrekkelijke, duurzame en betaalbare gezinsappartementen voor de middengroep in of rond het centrum van Rotterdam.

  lees verder »»
 • 19 januari 2018

  Op 3 februari start de verkoop van de volgende fase van De Linde in de gebiedsontwikkeling Zuiderloo te Heiloo.
  In De Linde Exclusief komen 22 luxe, royale woningen aan de ‘Goudader’ van Zuiderloo. Het deelplan bestaat uit:

  17 vrijstaande woningen 2 halfvrijstaande woningen 3 geschakelde herenhuizen

  De woningen zijn uniek in de gehele gebiedsontwikkeling Zuiderloo en hebben een hoge afwerkingsstaat. Het betreft een historische locatie, waar momenteel archeologische...

  lees verder »»
 • 16 januari 2018
  Op 20 februari a.s. start de verkoop van Nieuw Waard – Heerhugowaard fase 3. U bent van harte welkom bij de verkoopmanifestatie, die plaatsvindt van 18.00 – 20.00 uur bij SKEEF, aan het Strand van Luna 3 te Heerhugowaard. Hier zijn de ontwikkelaar Timpaan, VLIEG Makelaars en Kuyper & Blom Makelaars aanwezig om u de brochure, de prijslijst en de inschrijfformulieren te overhandigen. U kunt hier natuurlijk ook al uw vragen stellen over het project.   Deze laatste fase van Nieuw Waard... lees verder »»
 • Hof van Kanis
  11 januari 2018

  Op donderdag 1 februari van 19:00 tot 21:00 vindt de verkoopmanifestatie plaats van nieuwbouwproject Hof van Kanis. De manifestatie vindt plaats in ‘De Gekeerde Kanis’ aan de Mijzijde 128 te Kamerik. Hier kunt u de verkoopbrochure, de prijslijst en de inschrijfformulieren ophalen.

  lees verder »»
 • 11 januari 2018

  Als Ontwikkelingsmanager bij Timpaan zie je kansen en trek je projecten succesvol van initiatief tot uitvoering. Je bent actief betrokken en verantwoordelijk voor het volledige proces van ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten. Je verzorgt acquisitie van (nieuwe) projecten, vervult een voorname rol bij prijsvragen door je kritische blik en inbreng over te voeren strategie en aanpak en onderhoudt contacten binnen je netwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen...

  lees verder »»
 • De Veense Poort start bouw appartementen fase 2
  21 december 2017

  In het tweede kwartaal van 2018 worden de eerste 40 appartementen langs de Rondweg-West te Veenendaal opgeleverd door de Veense Poort en afgelopen donderdag 20 december was het alweer tijd voor de start bouw van de volgende fase. Het tweede deel van appartementengebouw Montreal bevat in totaal 36 appartementen waarvan 22 koop (waarvan 15 verkocht) en 14 huur.

  lees verder »»

Pagina's